Home Page  
  Ozbal Steel Pipe  
  Laboratory  
  Company Profile  
  Investor Relations  
  Career  
  Quality  
  Production  
  Contact Us  
  Özbal On Media  
Kalite Kontrol
    Özbal Çelik Boru, hammadde de sacdan başlayarak, kaynakta kullanılan tel ve tozun seçimi ile devam eden ve sonunda bütün üretim aşamalarının dahil olduğu boru sevkiyatına kadar giden bir kalite kontrol sistemine sahiptir. Bu sistem, tamamen bilgisayar ortamında bir ağ üzerinde SAP uygulaması olarak yönetilerek mümkün mertebe insan hatası faktöründen arındırılmıştır.

    Özbal Çelik Boru kurmuş olduğu entegre yönetim sistemleri ile (Kalite ISO 9001:2008, Çevre ISO 14001:2004, İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği OHSAS 18001:2007) pazarındaki rekabette her zaman önde olmayı amaçlamıştır.Kalite kontrol Özbal Çelik Boru'nun vazgeçilmez bir unsuru olup, müşteri istekleri ve ilgili standartlar dahilinde yapılması gereken test ve kontroller büyük bir titizlikle en modern ölçme ve test cihazları kullanılarak gerçekleştirilmekte ve kayıt altına alınmaktadır. 
    
    Kalite Kontrol işlemleri üretiminden bağımsız olarak ve üst düzey yönetime bağlı Kalite Kontrol Departmanınca yürütülür.Kalite Kontrol faaliyetlerimiz dört ana grupta gerçekleştirilmektedir;


Mail Bulletin
Please add your email, to be aware of news of Ozbal Steel Pipe..