Anasayfa  
  Özbal Çelik  
  Laboratuvar  
  Kurumsal  
  Yatırımcı İlişkileri  
  İnsan Kaynakları  
  Kalite  
  Üretim  
  İletişim  
  Medyada Özbal  
Administrative Body


Yönetim Kurulu

İsim & Soyisim

Süre

Yönetim Kurulu Başkanı

Kamil Emre ERCİYAS

20.07.2020

Yönetim Kurulu Başkan Vekili

Yılmaz BAĞ

20.07.2020

Yönetim Kurulu Üyesi

Çoşkun Kılıç

20.07.2020

Yönetim Kurulu Üyesi

Mehmet Şükrü SOKULLU

20.07.2020

Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi

Taner IŞIN

20.07.2020


          Kamil Emre ERCİYAS (Yönetim Kurulu Başkanı) :

K. Emre Erciyas, d.1983, Erciyas Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili’dir. FMV Nişantaşı Işık Lisesi’ni (2001), bitirdikten sonra Sabancı Üniversitesi‘Üretim Sistemleri Mühendisliği’ bölümünden mezun olmuştur (2006). Yüksek lisansını ise Kaliforniya Üniversitesi’nde, Berkeley, CA, tamamlamıştır.

Profesyonel iş hayatına 2006 yılında Erciyas Çelik Boru A.Ş.’de Genel Müdür Yardımcısı olarak başlayan K. Emre Erciyas, 2009 yılında İş Geliştirme Müdürlüğü görevini üstelenmiş ve ardından şirket içerisinde farklı departman ve pozisyonlarda çalışmıştır.

2013 yılında Erciyas Enerji ve Briza Rüzgar Enerji'yi kurmuştur.

Erciyas Holding A.Ş., Glober Lojistik, Erciyas Çelik Boru A.Ş., Erciyas Enerji A.Ş., Briza Rüzgar Enerji A.Ş., Bimaş Bisiklet Motosiklet San. Tic.A.Ş., RC Endüstri Ulaşım Araçları A.Ş.’de Yönetim Kurulu Başkan Vekilidir. Çelikler Boru San. Tic. ve Ltd. Şti’de ise Şirket Müdürü’dür.

Endeavor Türkiye, Keiretsu Forum İstanbul Melek Yatırımcı Ağı ve National Geography Society üyesidir.

Üretim, strateji ve iş geliştirme, tedarik zinciri yönetimi, ticari ve konjonktürel öngörü, proje yönetimi, lojistik planlama, müşterek girişim sözleşme görüşmeleri konularına yoğunlaşmıştır.

Çelik, boru hatları, yenilenebilir enerji üretimi, enerji güvenliği, taahhüt, bisiklet üretimi konularında uzmanlaşmıştır.

Özel ilgi alanları: Ekstrem sporlar ve macera, seyahat, motor sporları, yelken, kayak,snowboard, dalış, tırmanış ve voleybol.

Yılmaz BAĞ (Yönetim Kurulu Başkan Vekili) :

Yılmaz Bağ, 01.03.1965 yılında Bilecik’te doğdu. Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümünden mezun oldu. 1989 yılında Butoni Denizcilik A.Ş.’de Muhasebe-Finans Sorumlusu olarak kariyerine başlayarak ardından 1996 yılından 1998 yılına değin FTC FrimakDay. Tüketim Malları A.Ş.’de Finans ve İnsan Kaynakları Sorumlusu olarak görev aldı. 1998 yılından itibaren Erciyas Holding A.Ş.’de kariyerini devam ettirmekte olup, Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini icra etmektedir. Ek olarak Erciyas Enerji A.Ş.’de Yönetim Kurulu Üyeliği görevini yürütmektedir. BAĞ, evli olup bir kız çocuk sahibidir.

Coşkun Kılıç (Yönetim Kurulu Üyesi ) :

Coşkun Kılıç, 2006-2016 yılları arasında Türk Havayolları (THY)’da CFO görevini yürütmüştür. THY’de geliştirdiği yeni stratejiler çerçevesinde yüklü finansman alternatifleri temşin edilmesine öncülük etmiştir. Kılıç, Jet Yakıt Tedarikçisi THY-OPET’in kurucularından olup, teknik bakım şirketi THY-Teknik A.Ş.’de de Yönetim Kurulu Üyeliği yapmıştır. THY’da yürüttüğü görev esnasında aynı zamanda Lufthansa ve Türk Hava Yolları’nın iştiraki olan Sun Express’in de Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürütmüştür.

Kılıç, THY’daki görevi öncesinde 2004-2006 yıllarında Türk Emeklilik Fonları A.Ş.’de Genel Müdür Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu görevlerini ifa etmiştir. Kariyerinin başlangıcında 1992-2002 yılları arasında Maliye Bakanlığı’nda vergi denetimlerinden sorumlu baş denetçi olarak çalışmıştır.

Aynı zamanda aktif bir girişimci olan Kılıç, Düzce Botanik Peyzaj Mimarilık A.Ş.’nin ve Bioakva Ltd. Şti’nin kurucu ortağıdır. Erciyas Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi, Bimaş Bisiklet Motosiklet ve San. Tic. A.Ş.’de Yönetim Kurulu Üyedidir.

Kılıç, Illinois Universitesi Chicago’da dünyadaki en üst üç finans işletme programları arasında yer almakta olan MA, Urbana Champaign College of Business, Finance programını tamamlamış olup (2002), lisans eğitimini Ankara Üniversitesi’nde Ekonomi dalında yapmıştır (1991).

Çalışma hayatında pek çok ödüle layık görülen Kılıç, 2012 yılında Avrupa’nın en iyi CFO’su seçilmiş, bunun yanısıra finans alanında özellikle sabit getirili sermaye piyasası araçları ihracı konusunda birçok ilklere imza atmıştır.

Mehmet Şükrü SOKULLU (Yönetim Kurulu Üyesi) :

M. Şükrü Sokullu, 1947 yılı İstanbul doğumludur. Orta tahsilini Alman Lisesi'nde, yüksek tahsilini ise İstanbul Üniversitesi İktisat Fakultesi'nde tamamlamıştır. Yüksek lisansını Avusturya Kültür ve Bilim Bakanlığı bursu ile Viyana'da yapmıştır.

İlk iş tecrübesi Piyale Gurubu'nun Almanya'daki firmasında gıda maddeleri satış koordinatörlüğü pozisyonu ile başlamıştır. Daha sonra ihracat müdürü olarak Borusan'da görev almış, 1982 yılında da ortaklarıyla birlikte Avrupa’dan sac ithalatı yapan bir firma kurarak serbest meslek hayatına atılmıştır. Daha sonraki yıllarda Hoesch, Krupp Hoesch ve son olarak da Thyssen Krupp firmalarının Türkiye mümessilliğini yapmıştır. 2015 yılının sonunda da emekli olmuştur. Evli ve bir erkek ve bir kız çocugum babasıdır.

Mustafa ÖZBEY (Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi) :

Mustafa Özbey, 01.01.1946 yılında Ankara'da doğdu. 1960 yılında Deniz Lisesine giren Mustafa Özbey, 1967 yılında teğmen rütbesinde Donanmaya katıldı. 1974-1976 yılları arasında Deniz Harp Akademisi eğitimini tamamladıktan sonra, Kurmay Yüzbaşı olarak Genelkurmay Başkanlığında yeni görevine başladı. 1976-1992 yılları arasında yurtiçi ve yurt dışında ileri eğitim programlarına devam etti ve NATO Karargahı/Brüksel'de üç yıl Kuvvet Planlama subayı olarak görev yaptı. Aynı dönemde, gemi komutanlıkları komodorluk yaptı.

1992 yılında Tuğamiral rütbesine terfi eden Mustafa Özbey, Deniz Kuvvetleri Plan ve Prensipler Başkanlığı, Hücumbot Filosu komutanlığı görevlerinde bulundu. 1996 yılında Tümamiral Rütbesine terfi ettikten sonra, Genelkurmay Yunanistan-Kıbrıs Daire Başkanlığı, Mayın Filosu Komutanlığı ve Donanma Kurmay Başkanlığı görevlerini yaptı. 2001 yılında kendi isteği ile emekli oldu

Özel sektör şirketlerinde, danışman ve yönetici olarak görev yapan Mustafa Özbey, 2015 yılından beri, Özbal Çelik Boru San. Tic. ve Taah. A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesidir.

"Global İlişkiler Forumu isimli düşünce kuruluşu üyesi olan Mustafa Özbey, Münire Özbey ile evli olup iki kız çocuk sahibidir.

Taner IŞIN (Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi) :

Taner Işın, 1946 İstanbul doğumlu Taner Işın, İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden 1971 yılında mezun oldu.

Üniversite yıllarında Gürmal Valf ve Fittings Sanayi A.Ş. de çalışma hayatına başladı. 1971 yılında Işın Ticaret adlı şahsi firmasını kurdu. Oniks Mermer Hediyelik Eşya ihracatı ve SKF, FAG ve INA rulmanlarının ithalatı ve pazarlamasını yaptı. 1975 yılında Dirsan Boru Parçaları Sanayi A.Ş.'ni kurdu, Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Genel Müdür görevini yürüttü. 1984 yılında Çelik Dirsek Sanayi A.Ş.'ni kurarak Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Genel Müdür görevlerini 1996 yılına kadar sürdürdü. 1994 yılında TÖSYÖV İstanbul Yönetim Kurulu'nda görev yapmıştır



Mail Bülteni
Özbal Çelik Boru ile ilgili yeniliklerden haberdar olmak için lütfen mail bültenimize mail adresinizi ekleyiniz..