Anasayfa  
  Özbal Çelik  
  Laboratuvar  
  Kurumsal  
  Yatırımcı İlişkileri  
  İnsan Kaynakları  
  Kalite  
  Üretim  
  İletişim  
  Medyada Özbal  
Özbal Çelik Boru

Tarsus Organize Sanayi Bölgesinde(Mersin) 42000 m² lik alan içerisinde kurulu 16000 m² lik kapalı üretim tesisinde Ø 6" ten Ø 100" e kadar spiral kaynaklı çelik boru üretimi yapılmakta ve yıllık üretim kapasitesi 150.000 Ton'dur.Ayrıca firmamızda Ø 1/2 " ten Ø 100 " e kadar iç ve/veya dış izolasyon işlemleri yapılmaktadır. Bu izolasyonlar müşteri talebine göre iç epoxy, iç bitüm, iç beton/dış polietilen, dış bitüm, dış coaltar enamel, dış epoxy olabilmektedir.

ÖZBAL ÇELİK BORU 'da 
Müşteriden gelen talepler doğrultusunda spiral kaynaklı borular için gerekli bağlantı şekillerinin (ek form parçaları) üretimi ve bunların izolasyonlarında yapılabilmektedir.

Firmamızda, TS EN ISO 9001:2008, API5L, ISO 14001:2004 ve OHSAS Entegre Yönetim Sistemleri dahilinde gerçekleştirilmektedir.Tesislerimizde ayrıca TS, DIN, AWWA, ASTM, BS, UNI, JIS, GOST, ANSI, ISO gibi uluslararası standartlara uygun üretim yapılmaktadır.

Üretilen spiral kaynaklı borular doğal gaz, petrol ve su borusu hatlarında, liman inşaatlarında kazık borusu ve genel amaçlı olarak kullanılmaktadır.

Şirketimizin çok büyük bir lojistik avantajı bulunmakta olup, üretim tesisimiz konumu itibariyle her türlü taşımacılık ağına yakındır.



Mail Bülteni
Özbal Çelik Boru ile ilgili yeniliklerden haberdar olmak için lütfen mail bültenimize mail adresinizi ekleyiniz..